Produktet tona Bio

hh

Kur bëhet fjalë për ushqimin tonë, ne nuk bëjmë kompromise. Diapazoni ynë i produkteve është me vlera të mëdha ushqyese dhe i përgatitur me kujdes - pa ndonjë mbushës ose shtesë, ! Nga vaji i ullirit, vera, perimet e freskëta, fasulet & thjerrëzat, prodhimet organike të bulmetit dhe më shumë, mund të besoni se gjithçka që ne ofrojmë është e cilësisë më të lartë dhe natyrshëm e shëndetshme.

hh

Transport falas
Ju beni porosine tuaj, per tansportin mendojme ne! Transport falas per cdo produkt mbi vleren 1000 leke ne te gjithe Shqiperine nga e hena ne te shtune. Produkti vjen tek ju per 24 ore brenda Tiranes dhe per 48 ore ne rrethe.
Politika e kthimit
Ne ju japim mundesine e kthimit te produkteve brenda 24 oreve nga momenti I marjes ne dorezim nga ju. Produkti duhet te kthehet ne te njejtat kushte qe eshte mare, I pa demtuar dhe I shoqeruar me faturat perkatese. Per cdo kthim/nderrim te produktit klienti paguan nje tarife minimale transporti.
Paguaj ne adrese
COD-Cash On Delivery, ju jep mundesine ta paguani produktin ne momentin qe e merni ate ne dorezim dhe jo paraprakisht. Ju paguani ne dore kurdo qe produkti vjen ne adresen tuaj