Rreth nesh

"A&M Clothes ka nisur aktivitetin e tij ne Shqiperi ne Mars 2017, respektivish me dy dyqanet e para: A&M Clothes ne QTU dhe A&M Outlet ne Ring. A&M Clothes eshte e projektuar per te gjithe shtresat dhe per te gjithe familjen. Aty do gjeni markat ne ze, me cilesi te padisktueshme dhe cmime te arsyeshme. Duke pare suksesin e ketij koncepti dhe nevojen e konsumatorit A&M Clothes startoi aktivitetin e tij dhe ne Shqiperi me 31.03.2017 ne qendrat QTU dhe Ring. Ne duam te jemi sa me afer jush dhe nevojave tuaja prandaj synimi yne eshte te perhapemi ne te gjithe Shqiperine. A&M Clothes ne qytetin e Fierit ishte dyqani i pare jashte qytetit te Tiranes per tu ndjekur me pas me dyqanin me te ri ne qytetin e Elbasanit i cili hapet se shpejti.

Secili nga ju mund ta gjeje veten ne A&M Clothes!"

Per te gjithe familjen cdo dite!